Vesipuisto Serena

Serena on vesipuisto, joka sijaitsee Espoon Lahnuksessa. Vuosittain Serenassa käy yli 200 000 vierailijaa ja se on auki viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina. Serena on kasvanut vuosien saatossa toimintakeskukseksi, jossa on toimintaa ympäri vuoden.

Sisävesipuisto

Serenan sisävesipuistossa on paljon valinnanvaraa koko perheelle. Pienimmät pääsevät nauttimaan leikeistä Lastenmaassa, jossa pääsee turvallisesti kokeilemaan pieniä liukumäkiä ja lastenaltaita. Vauhdikkaampaa menoa tarjoavat Villivirta ja tornado, sekä monet muut vesiliukumäet. Kenties erikoisin vekottimista on Skijump, eli mäkihyppy, jossa otetaan vauhtia liukumäestä ja hypätään altaaseen.Rauhallisempaan nautiskeluun sopivat porealtaat ja spa-alue, jossa voi rentoutua vaikka ottamalla vesihieronnan. Serenassa on myös kallioon louhittu saunaosasto, jossa voi saunoa perinteisen suomalaisen saunan lisäksi turkkilaisessa höyrysaunassa.Vesipuistossa on kesäisin käytössä sisäaltaiden ja liukumäkien lisäksi ulkoaltaita, poreammeita ja ulkoliukumäkiä.

Ulkovesipuisto

Serenalla on monipuolinen ulkovesipuisto . Useat liukumäet ja erilaiset vesihuvittelulaitteet saavat ajan kulumaan nopeasti. Voit kokeilla lumilautailua imitoivaa Half Pipea, tai haastaa kaverisi Crazy Race -mattovesiliukumäkeen. Hurjapäisimmät voivat laskea Vapaapudotus nimisestä mäestä, joka laskee alas miltei pystysuoraan. Mikäli liukumäet eivät houkuttele aikuisempaa vierailijaa, on ulkona mahdollista nauttia auringossa uimisesta tavallisessakin uima-altaassa. Ulkona on myös pienempien lasten ulkovesimaailma, sekä huvikeidas, joka on veteen rakennettu leikkipuisto.

Serena Ski

Talvisin Serenasta kehkeytyy talviurheilukeskus, jossa on mahdollista lasketella tai lumilautailla. Uusimpana lisäyksenä lajitarjontaan on tullut alamäkiluistelu, johon tarkoitettu rata avattiin vuonna 2012. Rata onkin toiminut Pohjoismaidenmestaruus areenana. Lisäksi sillä on järjestetty Red Bull Crashed Ice MM-osakilpailu.Kaiken kaikkiaan Serena tarjoaa toimivan liikuntakeskuksen ympärivuotiseen käyttöön. Serenasta on myös mahdollisuus hankkia elämyspalveluita, kuten jousiammuntaa, lumikävelyä tai kalliokävelyä, ryhmille. Aktiviteettien lisäksi Serenassa palvelee myös ravintola.